//Σχολικά βοηθήματα συγκεντρώνει ο Δήμος Γρεβενών για τους μαθητές και τις μαθήτριες που τα έχουν ανάγκη

Σχολικά βοηθήματα συγκεντρώνει ο Δήμος Γρεβενών για τους μαθητές και τις μαθήτριες που τα έχουν ανάγκη

Spread the love

Στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης και προσφοράς του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο Δήμος Γρεβενών ξεκινά τη συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, προκειμένου να μοιραστούν σε μαθητές και μαθήτριες του τόπου μας που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η Δημοτική Αρχή απευθύνει κάλεσμα σε εκείνους τους συνδημότες μας που διαθέτουν ελληνικά ή ξενόγλωσσα σχολικά βοηθήματα, τα οποία δεν χρειάζονται πια, να τα δωρίσουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γρεβενών ώστε “να πιάσουν και πάλι τόπο”, βοηθώντας έτσι ένα παιδί που τα έχει ανάγκη.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, μπορούν να προσκομίσουν τις δωρεές τους τόσο στη Μαθητική Εστία Γρεβενών (στο τέρμα της Οδού Ταλιαδούρη) όσο και στο κτίριο του Δημαρχείου (στην Πλατεία Ελευθερίας). Εν συνεχεία τα βιβλία που θα μαζευτούν θα δοθούν στους δικαιούχους που υπάγονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σημειώνεται ότι υπεύθυνοι της διαδικασίας είναι οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ.Δημήτρης Μπόλης και Κοινωνικής Μέριμνας κ.Αλέξης Κατσάλης.


Spread the love