//Σδράλτση: Συνελήφθησαν δύο αδέρφια που διατηρούσαν ταβέρνα με την επωνυμία «Τα Τρία Αδέρφια»

Σδράλτση: Συνελήφθησαν δύο αδέρφια που διατηρούσαν ταβέρνα με την επωνυμία «Τα Τρία Αδέρφια»

Spread the love

Για απάτη κατ’εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί ευθύνης αδελφών συνελήφθησαν δύο άνδρες, κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης σήμερα στη Σδράλτση, σύμφωνα με…. πληροφορίες (αρχικά είχε ακουστεί για την Μαρκόβιανη…)

Μετά από παρακολούθηση, αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν επιτέλους τους δύο αδελφούς κατα την έξοδο τους από ταβέρνα που διατηρούσαν με την ονομασία «Τα Τρία Αδέρφια», παρά το γεγονός ότι δεν είχαν τρίτο αδελφό, εξαπατώντας έτσι τους πελάτες τους από όλη την Καστοριά

Μιλώντας στις κάμερες, κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι η απουσία του τρίτου αδελφού είχε κινήσει από καιρό τις υποψίες τους, αλλά δεν ενημέρωσαν τις αρχές γιατί οι δύο άνδρες ισχυρίζονταν πως ο αδερφός τους βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά και επειδή το φαγητό της ταβέρνας ήταν πολύ νόστιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία της Χρούπιστας πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο περιστατικό το τελευταίο διάστημα, μετά τη σύλληψη ενός άνδρα που διατηρούσε μεταφορική εταιρεία με επωνυμία «Τα Πέντε Αδέρφια» ενώ ήταν μοναχοπαίδι!

(Τα κείμενα της ενότητας ΧρούπιStars του ditikostipos.gr είναι άκρως σατιρικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα)

**το κείμενο είναι βασισμένο σε σατιρικό κείμενο του ιστότοπου tovratraxi.com


Spread the love