//Σε δύσκολη θέση δεκάδες Καστοριανές και Αργείτισες «25αρες» μετά την ανακοίνωση Μητσοτάκη

Σε δύσκολη θέση δεκάδες Καστοριανές και Αργείτισες «25αρες» μετά την ανακοίνωση Μητσοτάκη

Spread the love

Τη γη κάτω από τα πόδια τους έχασαν δεκάδες Καστοριανές και Αργείτισες που δηλώνουν (εδώ και κανά δέκα χρόνια) 25αρες, μετά την ανακοίνωση του πρωθουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την προμήθεια προπληρωμένης κάρτας με το ποσό  των 150 ευρώ αν κάνουν έστω την πρώτη δόση του εμβολίου.

Οι εν λόγω κυρίες… που εδώ και χρόνια κατάφεραν να πείθουν ότι βρίσκονται στο 25ο έτος της ηλικίας τους, βρίσκονται σε πανικό, καθώς πρέπει να βρουν άμεσα τρόπο να διαχειριστούν ενδεχόμενη ερώτηση είτε από σύντροφο είτε από άλλα, εκτός οικογένειας, άτομα, στην περίπτωση που ερωτηθούν αν έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου και αν έλαβαν την προπληρωμένη κάρτα.

Βέβαια έχουν την ευκαιρία να το… παίξουν υπεράνω.. και να πουν ότι είτε έκαναν το εμβόλιο αλλά δεν καταδέχονται να πάρουν εκατόν πενήντα ευρώ για κάτι αυτονόητο ή να το παίξουν αρνήτριες του εμβολίου. Φυσικά ελοχεύει ο κίνδυνος να κινήσουν υποψίες ότι κρύβουν καλά την ηλικία τους, γεγονός που τους επιφέρει κρύο ιδρώτα. Την ίδια ώρα μάλιστα, επιρρίπτουν ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για βεβιασμένα βήματα που τις αφήνουν έκθετες σε τόσο κόσμο. Όπως μάλιστα τονίζουν, θα έπρεπε η κυβέρνηση να προβλέψει και αυτή την κατηγορία ώστε να μην έρθουν σε αυτήν την τόσο δύσκολη θέση…

Το σίγουρο είναι πως κάποιες πάντως θα πάψουν να λένε ότι είναι ακόμα 25αρες… με ότι αυτό συναπάγεται….

(Τα κείμενα της ενότητας ΧρούπιStars του ditikostipos.gr είναι άκρως σατιρικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα)


Spread the love