//Σε λειτουργία η ανανεωμένη ιστοσελίδα – “πύλη” του Δήμου Καστοριάς

Σε λειτουργία η ανανεωμένη ιστοσελίδα – “πύλη” του Δήμου Καστοριάς

Spread the love

Ανανεωμένη, με πιο φιλικό σχεδιασμό για τον χρήστη. Αναβαθμισμένη, με πληροφορίες για όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Εκσυγχρονισμένη, με νέες ψηφιακές πλατφόρμες και ηλεκτρονικές εφαρμογές.

Η Ιστοσελίδα, στην παρούσα φάση, περιορίζεται σχεδόν αποκλειστικά στο δημότη και τον πολίτη που θέλει να πληροφορηθεί, να εξυπηρετηθεί και να ενημερωθεί για την καθημερινότητά του από τις υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς. Παράλληλα, υπάρχει, σε ειδική ενότητα, ενημέρωση για θέματα Covid.

Σταδιακά θα εμπλουτιστεί με και με μία ακόμη ενότητα όπου θα περιλαμβάνονται και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τον επισκέπτη, αλλά και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αντλήσει πληροφορίες για θέματα τουρισμού, πολιτισμού και άλλων δρώμενων.

Η λειτουργία της στην παρούσα φάση θεωρείται αναγνωριστική, προκειμένου να περιηγηθούν οι δημότες, να εξοικειωθούν με το νέο περιεχόμενό της και να καταθέσουν ενδεχομένως τις όποιες προτάσεις και παρατηρήσεις τους για οποιαδήποτε διαμόρφωση και περαιτέρω βελτίωση.

Υπενθυμίζεται ότι στον άμεσο σχεδιασμό του Δήμου Καστοριάς, είναι η δημιουργία και λειτουργία και μίας σελίδας, με αμιγώς τουριστικό και πολιτιστικό περιεχόμενο, στα πρότυπα των σύγχρονων τουριστικών προορισμών.

 

 

 

 


Spread the love