//Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες, κάλεσμα σε διαμαρτυρία εν όψει της επίσκεψης Γεωργιάδη στην Καστοριά

Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες, κάλεσμα σε διαμαρτυρία εν όψει της επίσκεψης Γεωργιάδη στην Καστοριά

Spread the love

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης του μπλόκου αγροτών σήμερα στο Άργος Ορεστικό, η επιτροπή απεύθυνε κάλεσμα διαμαρτυρίας σε όλους τους πολίτες της Καστοριάς και όλους τους συλλογικούς φορείς, αύριο στις 12 το μεσημέρι έξω από το κτήριο της αντιπεριφέρειας, εν όψει της επίσκεψης του Υπουργού Ανάπτυξης και αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Η απόφαση της γενικής συνέλευσης του μπλόκου αγροτών σήμερα στο Άργος Ορεστικό:

 

Καλούμε όλους τους πολίτες της Καστοριάς και όλους τους συλλογικούς φορείς αύριο στις 12 το μεσημέρι έξω από την αντιπεριφέρεια της Καστοριάς να πλαισιώσουν τον αγώνα μας ώστε να διαμαρτυρηθούμε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για την κατάσταση που βιώνουμε στην χώρα μας με την ακρίβεια να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο κάνοντας πλέον την κατάσταση απελπιστική, με την πλειοψηφία των Ελλήνων να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα βασικά αλλα και την καλλιέργεια στον πρωτογενή τομέα να είναι πλέον απαγορευτική. Ζητάμε την στήριξη όλων των Καστοριανών αφού τα αιτήματα μας αφορούν όλο τον Ελληνικό λαό.

-Θα απαιτήσουμε άμεση συνάντηση με τον υπουργό αφού είμαστε ο βασικός παραγωγικός φορέας της Καστοριάς και δεν έχουμε συμπεριληφθεί στις συναντήσεις.

-Ζητάμε άμεσα μέτρα ανακούφισης της ακρίβειας με απόσυρση της ρήτρας αναπροσαρμογής για όλους τους πολίτες της Ελλάδας

-Άμεση μείωση του φόρου κατανάλωσης σε όλα τα καύσιμα

-Στενευμένα μέτρα για την ανεργία

-Δημιουργία υποδομών στην πρωτογενή παραγωγή και ολοκλήρωση του φράγματος Νεστορίου ώστε να αυξηθούν η απασχόληση και οι επενδύσεις στον νόμο μας δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας

-Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων για όλα τα προϊόντα που υπέστησαν ζημιές

Στην συνέχεια στις 20:00 στο πνευματικό κέντρο Άργους Ορεστικού θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση ώστε να αποφασιστεί η πορεία της κινητοποίησης

 

Με εκτίμηση,

Επιτροπή Μπλόκου Αργους Ορεστικού


Spread the love