//Σοκαριστικό μήνυμα της οδηγού του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα με την αρκούδα στην αερογέφυρα του Άργους Ορεστικού

Σοκαριστικό μήνυμα της οδηγού του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα με την αρκούδα στην αερογέφυρα του Άργους Ορεστικού

Spread the love

Σοκαριστικές λεπτομέρειες μεταφέρθηκαν στο oladeka.com για το περιστατικό της σύγκρουσης αρκούδας με μικρό ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή γυναίκα τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Ιουνίου στην έξοδο της Εγνατίας Οδού προς Καστοριά.

Ένα θα σας μεταφέρουμε μόνο: Η οδηγός, της οποίας κείμενο το οποίο μας έστειλε θα διαβάσετε παρακάτω, έζησε τρομακτικές στιγμές, όταν με την άκρη του ματιού της είδε την αρκούδα να κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς το αυτοκίνητο της. Όταν αυτή έπεσε από τα πλάγια στα αριστερά του αυτοκινήτου της, έγινε το εξής σοκαριστικό: Το κεφάλι της αρκούδας μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο από το ορθάνοιχτο παράθυρο της οδηγού! Ήταν τόσο κοντά που η σοκαρισμένη κοπέλα, γέμισε από μεγάλη ποσότητα σάλιου του τεράστιου, άγριου ζώου! Παρόλο το σοκ, η κοπέλα προσπάθησε να κρατήσει ίσια το τιμόνι και άφησε το γκάζι αλλά το αυτοκίνητο συνέχιζε να ωθείται από (!) την αρκούδα που τρέχοντας έχοντας «ζευτεί» το όχημα, το παρέσερνε σαν άλογο την άμαξα!!!

Όλοι εσείς που θα σκεφτείτε να σχολιάσετε με ευφυολογήματα και ειρωνεία, σκεφτείτε την κόρη σας στη θέση αυτής της οδηγού. Πως θα σας φαίνονταν αυτή η…χαριτωμένη περιπέτεια;

Η οδηγός του αυτοκινήτου μας έστειλε την παρακάτω επιστολή:

«Μετά το πρώτο σοκ, το οποίο ήταν πραγματικά μεγάλο, μετά τον απολογισμό των υλικών ζημιών, ήρθε η ώρα να απευθυνθούμε και στους υπεύθυνους-ανεύθυνους. “Ταξιδεύουμε μαζί”, γιατί χτες έτυχε απλως να οδηγώ σε έναν δρόμο τον οποίο αποφάσισε να διασχίσει τρέχοντας μια αρκούδα και για λίγα δευτερόλεπτα πηγαίναμε…παρεούλα, παρασέρνοντας με προς το διάζωμα.

Σχολιάστηκε ότι: “Ο οδηγός έτρεχε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει”…. για καλή μου τύχη μόλις είχα βγει από την Εγνατία και δεν πήγαινα ούτε με 50 χλμ. Μπορείτε να αναλογιστείτε τι θα γινόταν αν το ατύχημα γινόταν εντός της Εγνατίας, αφού η συρμάτινη περίφραξη για μια τέτοια αρκούδα είναι απλώς διακοσμητική;

Κύριοι μου, τα όμορφα ταμπελάκια που έχετε τοποθετήσει σε διάφορα σημεία της πόλης, δυστυχώς δεν μπορούν να αποτρέψουν ένα ατύχημα. Λέτε φτάνει το: “Ζούμε μαζί, πέρασμα αρκούδας μειώσετε ταχύτητα”; Είναι βαθειά υποκριτικό να πιστεύεις ότι θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα τοποθετώντας πινακίδες! Όταν ένα τέτοιο ζώο είναι τρομαγμένο ακόμα και σταματημένος να είσαι θα σε παρασύρει από την δύναμη και τον όγκο του.

Σχολιάστηκε ακόμα ότι ταξίδευα νύχτα. Ας μας ενημερώσει κάποιος αρμόδιος αν έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας και ποιες είναι οι ώρες που κυκλοφορούν οι αρκούδες. Το σχόλιο σας ακούγεται ανόητο, σαν να λέμε ότι “χιονίζει συνήθως βράδυ”.
Πείτε μας λοιπόν πόσα ατυχήματα πρέπει να συμβούν για να παρθούν πιο δραστικά μέτρα; Πόσες καταγγελίες πρέπει να γίνουν για να αποφευχθεί ένα δυστύχημα;»

Η οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο προσέκρουσε χθες το βράδυ μεγαλόσωμη αρκούδα

 

Πηγή oladeka.com


Spread the love