//Σοβαρό τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα στο Δισπηλιό – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα στο Δισπηλιό – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην είσοδο του Δισπηλιού, με ιχ αυτοκίνητο που κατέληξε σε φράχτη και στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί, οι οποίοι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους!

Το τροχαίο συνέβη, όταν στο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση από Άργος Ορεστικό προς Καστοριά, έσκασε ένα απο τα ελαστικά, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τον έλεγχο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κινείται σχεδόν ανεξέλεγκτα, όμως χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού, ο οποίος κατέβαλε προσπάθεια να το ελέγξει, κατέληξε πάνω σε φράχτη παρακείμενης κατοικίας, χωρίς κανείς από τους δύο επιβαίνοντες σε αυτό να πάθει, ευτυχώς, το παραμικρό, αλλά ούτε και να κινδυνέψει άλλο διερχόμενο όχημα. Το αυτοκίνητο ωστόσο, υπέστει σοβαρές υλικές και μηχανολογικές ζημιές.

Στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία, η οποία έλαβε κατάθεση από τον νεαρό οδηγό και τον φίλο συνεπιβάτη, προκειμένου να διαπιστώσει τα αιτία του ατυχήματος. Επίσης κλήθηκε ειδικό όχημα οδικής βοήθειας για να απομακρύνει απο το σημείο το όχημα. Οι δύο νεαροί, κυριολεκτικά είχαν Άγιο και δεν έπαθανα το παραμικρό, για αυτό δεν κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

 


Spread the love