//Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού Αργείτης όταν του είπαν ότι μπορεί να μη γίνει πανηγύρι και φέτος

Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού Αργείτης όταν του είπαν ότι μπορεί να μη γίνει πανηγύρι και φέτος

Spread the love

Δεν άντεξε κάτοικος του Άργους Ορεστικού, όταν πάνω σε μια συζήτηση του είπανε ότι όπως δείχνουν τα πράματα μέχρι στιγμής, είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί και φέτος το φημισμένο πανηγύρι της πόλης στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με ασφαλείς και…. τριτοσταυρωμένες πληροφορίες μας, ο εν λόγο Αργείτης κατακλύστηκε από αρνητικές σκέψεις τύπου: Από που θα πάρω φέτος 3 μποξεράκια με 5 ευρώ; Πως θα αντέξω δεύτερη χρονιά χωρίς λουκουμάδες από τον Κατερινιώτη τον Πόντιο; Που θα «χτυπιέμαι» μέχρι τις 5 το πρωί; Τα σοσόνια; που τα πας τα σοσόνια με 3 ευρώ τα 10 τεμάχια;  Αυτά και άλλα πολλά άρχισε να σκέφτεται ο δύστυχος Αργείτης με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμα, ότι βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση από εξειδικευμένο νευρολόγο, που διέγνωσε ότι ο άνθρωπος βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλωνισμού, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ακούσει ξανά ότι υπάρχει περίπτωση να μη πραγματοποιηθεί και φέτος η Εμποροπανήγυρη. Μάλιστα έχουν γίνει αυστηρές συστάσεις για αποφυγή κάθε είδους συζήτησης που αφορά το πανηγύρι και σε περίπτωση νέας κρίσης, προκειμένου  να αποφύγει τα χειρότετα, κοντινοί του άνθρωποι να σπεύσουν να προμηθευτούν χαλβά Φαρσάλων και να του δίνουν να μυρίσει… (κάτι σαν οξυγόνο δηλαδή)

Πάντως, σύμφωνα πάντα με τις άπαιχτες πληροφορίες μας, η περίπτωση αυτή δεν είναι μοναδική. καθώς και άλλοι πολίτες του Άργους Ορεστικού, έχουν παρουσιάσει σημάδια στέρησης από το πανηγύρι, αλλά δεν ευτυχώς δεν έφτασαν μέχρι του σημείου της κατάρρευσης όπως ο προαναφερόμενος κάτοικος της πόλης.

Πάντως προβλέπεται να ξεσπάσει γενικευμένος «θρήνος» στην περίπτωση που αναβληθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά η Εμποροπανήγυρη, καθώς τα νοικοκυριά της περιοχής ξεμένουν από εσώρουχα και παντούφλες…

Ο Θεός να βάλει το χέρι του… μην έχουμε χειρότερα!!!!

(Τα κείμενα της ενότητας ΧρούπιStars του ditikostipos.gr είναι άκρως σατιρικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα)


Spread the love