//Στη Βουλή η έλλειψη μάγειρα στη Λέσχη Αξιωματικών Άργους Ορεστικού

Στη Βουλή η έλλειψη μάγειρα στη Λέσχη Αξιωματικών Άργους Ορεστικού

Spread the love

Ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τη στελέχωση της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Άργους Ορεστικού κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης.

Η Ερώτηση αναφέρει τα εξής:

«Με έγγραφά τους η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (ΕΣΠΕΕΚΑΣ) και η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) μεταφέρουν παράπονα στρατιωτικών για την απουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα μάγειρα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Άργους Ορεστικού (ΛΑΦΑΟ).

Η απουσία στελέχους ή οπλίτη ειδικότητας μάγειρα έχει ως συνέπεια τη μη δυνατότητα καθημερινής παρασκευής γευμάτων για τη σίτιση των στελεχών και των μελών των οικογενειών τους.

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα στελέχη είχε ως αποτέλεσμα, ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο, την αύξηση της προσέλευσης στελεχών και των οικογενειών τους στη Λέσχη για σίτιση, καθόσον στη Φρουρά Άργους Ορεστικού υπηρετεί και διαμένει η πλειοψηφία των υπηρετούντων στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την άμεση στελέχωση της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Άργους Ορεστικού με προσωπικό ειδικότητας μάγειρα;».


Spread the love