//Στην αγκαλιά του κόσμου η Μαρία Αντωνίου – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στην αγκαλιά του κόσμου η Μαρία Αντωνίου – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Μια ανοιχτή αγκαλιά από τον κόσμο και τις θερμές ευχές του για την εκλογή της στο αξίωμα της βουλευτού Καστοριάς με την Νέα Δημοκρατία, δέχτηκε η Μαρία Αντωνίου, αργά το βράδυ των εκλογών της Κυριακής 21ης Μαΐου 2023 στο πολιτικό της γραφείο επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τρεις μόλις ώρες μετά το κλείσιμο των καλπών και κατά την διάρκεια της καταμέτρησης τους, ήταν πλέον φανερή και μη αναστρέψιμη η επιλογή των πολιτών στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνίου αφού προηγούνταν με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο συνυποψήφιο της στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Αντικρίζοντας τα μέχρι εκείνη την ώρα αποτελέσματα από τις καταμετρημένες κάλπες, πλήθος κόσμου από ολόκληρη την Π.Ε. Καστοριάς συγκεντρώθηκαν στο πολιτικό γραφείο της κας. Αντωνίου για την συγχαρούν.

Η ίδια φτάνοντας σε αυτό “έπεσε” πάνω σε μία αρμάδα φίλων και ψηφοφόρων της που της ευχήθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την εκλογή της και της “έδωσαν” το έναυσμα για μία νέα δυνατή κάθοδο της στα έδρανα της βουλής για το καλό της Καστοριάς.

Συγκινησιακά φορτισμένη όμως ήταν η ατμόσφαιρα όταν η κα. Αντωνίου συνοδευόμενη από τους δύο γιους της Θανάση και Βασίλη, “έπεσε” στην αγκαλιά της μητέρας της γεμάτη δάκρυα χαράς.

 

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την θερμή υποδοχή της Μαρίας Αντωνίου από τους πολίτες της Καστοριάς:

 


Spread the love