//Στο κενό οι προσπάθειες για αρνητικές εντυπώσεις – Αρνητικά τα μοριακά τεστ των κληρικών της Θεσσαλονίκης

Στο κενό οι προσπάθειες για αρνητικές εντυπώσεις – Αρνητικά τα μοριακά τεστ των κληρικών της Θεσσαλονίκης

Spread the love

Αρνητικός βγήκε στο δεύτερο τεστ κορωνοϊού, στο οποίο υπεβλήθη ο ιερέας από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Συκεών Θεσσαλονίκης, Σίμος Δανιηλίδης.

Μάλιστα τα πανελλαδικά λεγόμενα «μεγάλα» ΜΜΕ που έστησαν «πανηγύρι» εναντίων της Εκκλησίας ακόμα μια φορά, προσπαθώντας να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις, αδυμονώντας να επιβεβαιωθούν και άλλα θετικάκρούσματα νοτιοαφρικάνικης μετάλλαξης του κορωνοϊού, όχι μόνο έπεσαν στο κενό αλλά, δυστυχώς για αυτά, τα υπερβολικά ψεύδη τους, υπέστησαν πανολεθρία!

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Δανιηλίδη, αρνητικό βγήκε όχι μόνο το τεστ του 36χρονου για τον οποίο είχε σημάνει συναγερμός και για όλους τους υπόλοιπους που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του και υπεβλήθησαν σε τεστ.

«Αρνητικά βγήκαν τα μοριακά test των κληρικών, όπου την Κυριακή σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ βρέθηκαν θετικοί στη μετάλλαξη της Ν. Αφρικής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι «είμαστε χαρούμενοι σήμερα, καθώς τα χθεσινοβραδινά μοριακά τεστ των δύο διακόνων και όλου το εκκλησιαστικού και οικογενειακού περιβάλλοντος τους είναι αρνητικά». Όπως είπε ο δήμαρχος τα μοριακά τεστ έγιναν την Κυριακή και τα αποτελέσματα βγήκαν χθες το βράδυ.

Παράλληλα είπε ότι από τα 320 rapid test που διενεργήθηκαν σε εργαζόμενους και πληθυσμός της περιοχής ήταν όλα αρνητικά.


Spread the love