//Στο Μποδοσάκειο μεταφέρθηκε θετική ασθενής από το Άργος Ορεστικό

Στο Μποδοσάκειο μεταφέρθηκε θετική ασθενής από το Άργος Ορεστικό

Spread the love

Μάχη με τον νέο κορωνοϊό δίνει γυναίκα από το Άργος Ορεστικό, η οποία βρέθηκε θετική στον νέο κορωνοϊό και αρχικά νοσηλευόταν, για άλλο λόγο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο νοσοκομείο της Καστοριάς, όπου υποβλήθηκε σε τεστ.

Τουλάχιστον δύο κρούσματα έχουν επιβεβαιωθεί, μέχρι στιγμής σε πολίτες που κατοικούν στο Άργος Ορεστικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται και άλλα αποτελέσματα, μετά την διαδικασία ιχνηλάτησης που πάντα επιχειρεί σε αυτές τις περιπτώσεις ο ΕΟΔΥ. Ανάμεσα στα κρούσματα συγκαταλέγεται γυναίκα, η οποία έχει μεταφερθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο αναφοράς Covid-19 στη Δυτική Μακεδονία, δηλαδή στο Μποδοσάκειο της Πτολεμαΐδας.

Αρχικά πληροφορίες έκαναν λόγο για διασωλήνωση της ασθενούς γυναίκας, κάτι που τουλάχιστον ως τώρα δεν επιβεβαιώνεται, καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η ασθενής μεταφέρθηκε στο εν λόγω νοσοκομείο για στενότερη παρακολούθηση, αφού είναι και νοσοκομείο αναφοράς, καθώς στο παρελθόν υπήρχαν και άλλα σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετώπισε η ασθενής. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η κλινική της εικόνα δεν εμπνέει ανησυχία. Ωστόσο ακόμα μια φορά οι ειδικοί της περιοχές απευθύνουν έκκληση για ακριβή τήρηση των μέτρων προφύλαξης από όλους μας, ιδίως από όσους επιστρέφουν στην περιοχή μας από περιοχές που έχουν επιβαρυνθεί με ιικό φορτίο, ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα.

 


Spread the love