//Στον αέρα σχολική εκδρομή του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου στα Χανιά – το τουριστικό γραφείο δεν εξασφάλισε τα αεροπορικά εισιτήρια

Στον αέρα σχολική εκδρομή του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου στα Χανιά – το τουριστικό γραφείο δεν εξασφάλισε τα αεροπορικά εισιτήρια

Spread the love

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eordaia.org η εκδρομή των 53 μαθητών της Γ Λυκείου που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή 3 Μαρτίου με προορισμό τα Χανιά της Κρήτης δε θα πραγματοποιηθεί. Αιτία είναι η έλλειψη των αεροπορικών εισιτηρίων (Θεσσαλονίκη – Χανιά).

Το τουριστικό γραφείο που ανέλαβε να υλοποιήσει την εκδρομή δεν κατάφερε να κλείσει τα εισιτήρια με την Ryanair. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σχολείο είχε ήδη καταβάλει το κόστος της εκδρομής που ξεπερνά τα 22000 ευρώ.

Το γραφείο πρότεινε να υλοποιήσει σε άλλη ημερομηνία την εκδρομή κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους μαθητές και φαίνονται διατεθημένοι να κινηθούν νομικά.

Η ατμόσφαιρα πάντως δείχνει εκρηκτική και οι μαθητές αναμένεται να διαδηλώσουν κάνοντας γνωστό το πρόβλημα της ακύρωσης και του εμπαιγμού που υπέστησαν.

Το θέμα είναι γνωστό τόσο στην σχολική κοινότητα όσο και στο δήμο Αμυνταίου αλλά και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

 

Πηγή eordaia.org


Spread the love