//Συγχαρητήρια και ευχαριστίες από την Δ.Ε.Ε.Π Καστοριάς για την ίδρυση εσπερινού ΕΠΑΛ

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες από την Δ.Ε.Ε.Π Καστοριάς για την ίδρυση εσπερινού ΕΠΑΛ

Spread the love

Τις ευχαριστίες της και τα συγχαρητήρια της εκφράζει η Δ.Ε.Ε.Π Καστοριάς (πρώην ΝΟΔΕ) για την ίδρυση και λειτουργία εσπερινού επαγγελματικού λυκείου στην Καστοριά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π Καστοριάς

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι υπογράφτηκε από την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα. Ζαχαράκη Σοφία, η απόφαση για την Ίδρυση Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου στην πόλη της Καστοριάς.

Μια εκπαιδευτική δομή η οποία απουσίαζε από την περιοχή μας και μπορεί να προσφέρει πολλά στην Επαγγελματική Εκπαίδευση. Ένα σχολείο που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες πολλών συμπολιτών μας που επιθυμούσαν να φοιτήσουν και να αποκτήσουν ενός τίτλου σπουδών μέσω ενός Δημόσιου Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου.

Στην διαδρομή αυτή, αποδείξαμε ότι όταν ο στόχος είναι κοινός θα πρέπει να είναι κοινή και η προσπάθεια. Με τη συνεργασία και τις προσπάθειες όλων μας καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την θετική έκβαση και την τελική υπογραφή του Εσπερινού ΕΠΑΛ Καστοριάς:

1) Την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, κα. Ζαχαράκη Σοφία,

2) Τον Βουλευτή Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τζηκαλάγια Ζήση,

3) Τον Δήμαρχο Καστοριάς, κ. Κορεντσίδη Ιωάννη,

4) Τον Περιφερειακό Δ/ντή Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης, κ. Μαρδίρη Θεόδωρο και

5) Τον Αναπληρωτή Δ/ντή της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς, κ. Αποστόλου Ιωάννη.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, με συντονισμένες προσπάθειες, μεθοδικότητα και συνέπεια αποδεικνύουν καθημερινά ότι αφουγκράζονται την κοινωνία, Γνωρίζουν , μπορούν και  θέλουν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος και όραμα για το μέλλον.

Για την Δ.Ε.Ε.Π. Καστοριάς

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΒΕΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Spread the love