//Συγχαρητήρια προς την Οργανωτική Επιτροπή και σε Στελέχη της Π.Ε. Καστοριάς για το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακτινοτεχνολογίας, από την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Συγχαρητήρια προς την Οργανωτική Επιτροπή και σε Στελέχη της Π.Ε. Καστοριάς για το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακτινοτεχνολογίας, από την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Spread the love

Τα συγχαρητήριά της προς την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου Ακτινοτεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Καστοριά, από τις 14-16 Οκτωβρίου, εξέφρασε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της, κατά την παρουσία της εκεί, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη.

Μια πολύμηνη προσπάθεια και άρτια συνεργασία που υπήρξε με στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς από τον Ιούλιο, μέσω του Καστοριανού Γιάννη Μελλίδη, που είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος, ώστε να πραγματοποιηθεί στην πόλη μας αυτή η επιστημονική εκδήλωση και να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Περισσότεροι από 600 σύνεδροι και συνοδοί τους, βρέθηκαν στην πόλη της Καστοριάς αυτό τριήμερο, για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου, συνδυάζοντάς το με επισκέψεις σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής.

Η δράση, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Τεχνολόγων Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας Ελλάδος σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, προσέγγισε στην πόλη μας Τεχνολόγους Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας, Φυσικούς Ιατρικής – Ακτινοφυσικούς, Ακτινολόγους Ιατρούς, Πυρηνικούς Ιατρούς, Ογκολόγους Ακτινοθεραπευτές, Επεμβατικούς Καρδιολόγους, Ακτινολόγους, Νοσηλευτές και φοιτητές αντίστοιχων  ειδικοτήτων, από διάφορα σημεία της Ελλάδος και  της Κύπρου.

Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία της οργανωτικής επιτροπής, συμμετείχαν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής και προμήθειας απεικονιστικού, ακτινοθεραπευτικού και πυρηνικής ιατρικής εξοπλισμού, καθώς επίσης και φαρμακευτικές εταιρίες δημιουργίας και προμήθειας σκιαγραφικών μέσων.

Στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι μελλοντικά, να υποστηρίζονται εμπράκτως αντίστοιχες διοργανώσεις, που προσπαθούν να καθιερώσουν την περιοχή της Καστοριάς, ως τόπο συνεδριακού τουρισμού  και ταυτόχρονα συμβάλλουν στον τομέα της υγείας, με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία και την ανθρώπινη ζωή.

 


Spread the love