//Συγχαρητήρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς για τη Χρυσή Στέλλα Νάτσιουλα

Συγχαρητήρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς για τη Χρυσή Στέλλα Νάτσιουλα

Spread the love

Ακόμα μία Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια προερχόμενη από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς. Η σπουδαία Στέλλα Νάτσιουλα, μαζί με την συναθλήτριά της Σοφία Δαλίδου από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ κατέκτησαν όπως αναμενόταν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Νεανίδων.

Τα χρυσά μας κορίτσια κατάφεραν να φέρουν μία νίκη που έκανε αίσθηση, μιας και το πλήρωμα που κατέκτησε τη 2η θέση βρισκόταν περίπου 30 μέτρα πίσω από τις Ελληνίδες αθλήτριες.

Μία ακόμα σπουδαία κούρσα, με έναν χρόνο ακριβώς ίδιο με αυτό του ημιτελικού, ο οποίος να τονίσουμε αποτελεί τον κορυφαίο χρόνο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα όλων των εποχών, ένας αγώνας που δείχνει πως το μέλλον ανήκει στα κορίτσια αυτά.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να δώσει τα θερμά συγχαρητήρια στη Στέλλα και τη Σοφία, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής μας ομάδας που διέπρεψαν και κατέταξαν τελικά την Ελλάδα στην 1η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτό.

Συγχαρητήρια και σε όλη την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία για τη σπουδαία δουλειά που κάνει και έχει φτάσει την κωπηλασία μας σε κορυφαία επίπεδα.


Spread the love