//Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά προς τον Χρήστο Καλαϊτζόπουλο αθλητή της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ»

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά προς τον Χρήστο Καλαϊτζόπουλο αθλητή της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ»

Spread the love

Για ακόμα μία φορά ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος μας έκανε υπερήφανους και δεν μπορεί παρά να εκφράσουμε τα εγκάρδια συγχαρητήρια μας, προς τον αθλητή-κόσμημα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας «ΔΕΛΦΙΝΙΑ», για τα δύο ασημένια μετάλλια που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, το οποίο έλαβε χώρα στο Κάλι της Κολομβίας.

Με αυτή του την επιτυχία απέδειξε ότι αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ελλάδα στην Τεχνική Κολύμβηση, ενώ καθιερώνεται πλέον και ως ένας από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.

Ευχόμαστε στο Χρήστο να συνεχίσει να κάνει όλους εμάς τους συμπατριώτες του υπερήφανους, χαρίζοντας στην χώρα και άλλες ανάλογες μεγάλες διακρίσεις παγκόσμιου επιπέδου.


Spread the love