//Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας στον Δήμο Γρεβενών σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Γρεβενών

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας στον Δήμο Γρεβενών σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Γρεβενών

Spread the love

Όπως όλοι γνωρίζουμε λόγω των καταστροφών που προκλήθηκαν στην περιοχή της Καρδίτσας πολλοί συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

Κατόπιν τούτου θεωρούμε χρέος μας να προσφέρουμε έμπρακτα τη στήριξή μας και να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών η νεοσύστατη Εθελοντική Ομάδα Γρεβενών συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Γρεβενών που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φαρδυκάμπου και Μακεδονομάχων.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 19:00 έως τις 21:00 και θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του Covid-19.

Όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τα εξής προϊόντα και αγαθά: εμφιαλωμένα νερά, μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδι, καφέ, πελτέδες, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.


Spread the love