//Συγκλόνισε την Αμερική 9χρονος που ζητούσε να υιοθετηθεί! – Τεράστια η ανταπόκριση – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλόνισε την Αμερική 9χρονος που ζητούσε να υιοθετηθεί! – Τεράστια η ανταπόκριση – ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Εκατοντάδες άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες για να υιοθετήσουν ένα εννιάχρονο αγόρι στην Οκλαχόμα, μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο μικρούλης σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και έγιναν viral.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο εννιάχρονος Τζόρνταν ήταν ένα από τα παιδιά που εμφανίστηκαν στο ρεπορτάζ του καναλιού KFOR-TV και τα όσα είπε για το όνειρό του να υιοθετηθεί πραγματικά συγκλονίζουν. «Θα ήθελα απλά μια οικογένεια, μία μαμά και έναν μπαμπά, ή έναν από τους δύο, δε με νοιάζει», είπε ο μικρός Τζόρνταν που φιλοξενείται σε κέντρο ανάδοχης φροντίδας, και περιμένει έξι ολόκληρα χρόνια για μια οικογένεια που θα τον αγκαλιάσει, σύμφωνα με το site του Good Morning America.

Όπως λέει ο χαριτωμένος μικρούλης «ο λόγος που αυτό είναι σημαντικό είναι επειδή θέλω να έχω κάποιον να μιλάω όποτε το χρειάζομαι». «Ελπίζω να με διάλέξει κάποιος», λέει το αγοράκι που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει αστυνομικός. Όταν ο ρεπόρτερ τον ρωτά τι θα ζητούσε αν είχε τρεις ευχές, εκείνος λέει χαρακτηριστικά: «Μια οικογένεια, μόνο αυτό. Αυτή είναι η μόνη ευχή που έχω».

Μέσα σε μόλις 12 ώρες από την προβολή του ρεπορτάζ του καναλιού, το κέντρο όπου φιλοξενείται το αγοράκι και οι αρμόδιες υπηρεσίες στην Οκλαχόμα άρχισαν να δέχονται μαζικά τηλεφωνήματα και μηνύματα από ανθρώπους που ενδιαφέρονταν να υιοθετήσουν τον Τζόρνταν. Εκτός από το όνειρό του για μια οικογένεια, το αγοράκι θέλει να του δοθεί η ευκαιρία να βλέπει συχνά τον βιολογικό αδελφό του, που υιοθετήθηκε την περασμένη χρονιά.

«Ήταν πολύ δύσκολο για τον Τζόρνταν. Του λειπει πολύ ο αδερφός του. Πρόσφατα επικοινωνήσαμε με την οικογένεια και σχεδιάζουμε να φέρουμε ξανά κοντά τα δύο αδέλφια. Είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο να φέρνουν σπίτι τους τον Τζόρνταν κάποιες μέρες, ώστε τα δυο αδέλφια να περνούν ουσιαστικό χρόνο μαζί», λέει ο Κρίστοφερ Μάρλοου, ειδικός παιδικής πρόνοιας του οργανισμού κοινωνικών υπηρεσιών της Οκλαχόμα.

Σύμφωνα με το CNN, οι υποψήφιοι γονείς για το μικρό αγοράκι θα πρέπει να περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο, καθώς ο μικρούλης έχει ζήσει πολλές τραυματικές καταστάσεις στη ζωή του και χρειάζεται μια οικογένεια που να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες.


Spread the love