//Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Δ. Μακεδονίας: Εκφράζουμε μεγάλη δυσαρέσκεια και οργή για αναστολή λειτουργίας

Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Δ. Μακεδονίας: Εκφράζουμε μεγάλη δυσαρέσκεια και οργή για αναστολή λειτουργίας

Spread the love

Εκφράζουμε την μεγάλη δυσαρέσκεια και οργή μας για την απόφαση αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων μας στην ΠΕ Κοζάνης. Οι επιχειρηματίες της περιοχής δέχτηκαν το τελειωτικό χτύπημα. Περιοχές με περισσότερα κρούσματα, όπως η Αττική, παραμένουν σε επίπεδο ασφαλείας 3 και η Κοζάνη υφίσταται τοπικό lock down με 29 κρούσματα.

Αποτελούμε το εξιλαστήριο θύμα, καθώς η κυβέρνηση δηλώνει ότι δεν θα εφαρμοστεί σε καμία άλλη περιφέρεια τοπικό lock down. Από την έναρξη λειτουργίας των γυμναστηρίων τον Ιούνιο 2020 τηρήσαμε με αυστηρότητα και υπευθυνότητα όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, περιφρουρήσαμε την υγεία των πελατών και των οικογενειών μας και κατορθώσαμε να μην υπάρξει ούτε ένα κρούσμα στους χώρους μας.

Αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ζητούμε και απαιτούμε:

• Από τους αιρετούς (βουλευτές, Περιφερειακές και δημοτικές αρχές) να στηρίξουν έμπρακτα και να προωθήσουν τα δίκαια αιτήματα μας.

• Οικονομική ενίσχυση και αποζημίωση των επιχειρήσεων μας, των εργοδοτών και των εργαζόμενων.

•Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ Ενίσχυση μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 στην Δυτική Μακεδονία.

•Αναστολή πληρωμών παντός είδους, όπως ασφαλιστικών εισφορών, ΦΠΑ, φόρου εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ρυθμίσεων οφειλών σε Δ.Ο.Υ. και δανειακών υποχρεώσεων προς τράπεζες.

•Δυνατότητα μείωσης των ενοικίων

. Το Δ.Σ. του Συλλόγου.


Spread the love