//Συνάντηση Εργασίας της Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέ. Κοζατσάνη με τον Πρόεδρο των Μελισσοκόμων κ. Βασιλείου Νικόλαο

Συνάντηση Εργασίας της Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέ. Κοζατσάνη με τον Πρόεδρο των Μελισσοκόμων κ. Βασιλείου Νικόλαο

Spread the love

Συνάντηση Εργασίας πραγματοποίησε στις 30/08/22, στο γραφείο της, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη με τον Πρόεδρο των Μελισσοκόμων κ. Βασιλείου Μιλτιάδη, σχετικά με την πρόταση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεοδνίας-Π.Ε. Καστοριάς να πραγματοποιηθεί Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μελισσοκόμων στην Καστοριά.

Επίσης, στις 31/08/22, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Κορεστείων: Τοπική Κοινότητα Αγίου Αντωνίου κα. Μαζγαλτζίδου Δέσποινα, Τοπική Κοινότα Γάβρου κ. Τρύφωνα Σαραμπίνα, εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας Μακροχωρίου, κα. Ευαγγελία Κωνσταντινίδου, Τοπική Κοινότητα Μελά κ. Καντζάκη Γιάννη και Τοπική Κοινότητα Χαλάρας κα. Χρήστου Χριστίνα, σχετικά με την πρόταση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας-Π.Ε. Καστοριάς για πραγματοποίηση διημερίδας στην περιοχή, που θα αφορά την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής των πλινθόκτιστων σπιτιών της περιοχής.


Spread the love