//Συνάντηση Μαρίας Αντωνίου με Καστοριανούς της Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟ

Συνάντηση Μαρίας Αντωνίου με Καστοριανούς της Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟ

Spread the love

Με ετεροδημότες της Καστοριάς στην Θεσσαλονίκη συναντήθηκε η Μαρία Αντωνίου σε μία όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε σε κεντρικό καφέ της πόλης το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαΐου.

Η Μαρία Αντωνίου ευχαρίστησε θερμά τους συμπολίτες της για την θερμή υποδοχή και κάλεσε όλες και όλους να προσέλθουν στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Συζήτησε μαζί τους για όλα τα θέματα που αφορούν στην Καστοριά, στον τόπο που τους ενώνει και δεσμεύθηκε να είναι σταθερά δίπλα τους.

Κάνοντας μία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου επικεντρώθηκε στα όσα σημαντικά έγιναν την προηγούμενη τετραετία στην ακριτική Καστοριά και παρουσίασε το δικό της πλάνο για την επόμενη μέρα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ο τόπος μας σήμερα έχει ανάγκη όσο ποτέ καθαρό ορίζοντα στην πορεία και καθαρή λύση στην ηγεσία. Στη σημερινή συγκυρία η σταθερή κυβέρνηση είναι εθνική αναγκαιότητα. Η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να ρισκάρει όσα πέτυχε φεύγοντας από το δρόμο της σιγουριάς και της προόδου. Πάμε όλοι μαζί δυνατά για μία Αυτοδύναμη Ελλάδα, για μία Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Σε αυτό τον αγώνα σας θέλω όλους δίπλα μου για να πάμε την Καστοριά ακόμη πιο μπροστά, ακόμη πιο ψηλά, κατέληξε η Μαρία Αντωνίου.

 


Spread the love