//Συνεχίζει την κόντρα ο Ζ. Τζηκαλάγιας: Η Τελιγιορίδου πίστευε στον Άκη Τσοχατζόπουλο που καταδικάστηκε και φυλακίστηκε

Συνεχίζει την κόντρα ο Ζ. Τζηκαλάγιας: Η Τελιγιορίδου πίστευε στον Άκη Τσοχατζόπουλο που καταδικάστηκε και φυλακίστηκε

Spread the love

Συνέχεια στην κόντρα δίνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο οποίος νωρίς το πρωί της Παρασκευής εξέδωσε νέο δελτίο τύπου με το οποίο απαντά στα όσα ανέφερε χθες η συνάδελφος του από τον ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ζήσης Τζηκαλάγιας:

Από σήμερα το πρωί η Καστοριά μπαίνει σε μία νέα ,αλλά επιβεβλημένη δοκιμασία. Οι περιστάσεις αλλά και οι πολίτες απαιτούν σύμπνοια και ενότητα. Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ αναίτια υπέβαλλε πρόταση δυσπιστίας κατά του Υπουργού Οικονομικών άρα και κατά της κυβέρνησης, η οποία θα καταπέσει στην συζήτηση στη Βουλή αλλά και στην ψηφοφορία της Κυριακής. Ο Βουλευτής της Καστοριάς της Ν.Δ Ζήσης Τζηκαλάγιας δεν μπορούσε να μην εγκαλέσει την συνάδελφό του γιατί επί μία εβδομάδα ταλαιπώρησε τους πολίτες, διασπείροντας ενσυνείδητα ψεύδη για την θέρμανση, πριν η κυβέρνηση ανακοινώσει την απόφασή της. Τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση και ο τρόπος υπολογισμού και κατανομής, αποτελούν την κοινωνικά  δικαιότερη λύση και ανακουφίζουν σημαντικά τους πλέον αδύναμους συμπολίτες. Μία απόφαση η οποία έχει μοναδικότητα και θα μείνει. Αντί λοιπόν η Βουλευτής κ.Ολυμπία Τελιγιορίδου να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα, αναγνωρίζοντας την ορθότητα της απόφασης και πιστεύοντας πως οφείλεται στον αγώνα τον…δικό της και του κόμματός της. Πέραν αυτού τόλμησε να φθάσει την αντιπαράθεση μέχρι..τον Κολοκοτρώνη. Σηκώνοντας λοιπόν το γάντι,πάμε  συνοπτικά:

α) ο Ζ.Τζηκαλάγιας πίστεψε στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος δικαιώθηκε,έγινε Πρωθυπουργός και μαζί με το <καλό ΠΑΣΟΚ> του Βαγγέλη Βενιζέλου και την ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη κράτησαν την Ελλάδα όρθια,ανόρθωσε την οικονομία και έστειλε στη φυλακή την νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.Ο Ζήσης δικαιώθηκε εκλεγόμενος Βουλευτής το 2009.  Το 2012 καταψήφισε το 2ο μνημόνιο,διαγράφηκε γνωρίζοντας πως κλωτσά την πολιτική του ανέλιξη.Ο Ζ.Τζηκαλάγιας πάντοτε όμως είχε γνώμονα την συνείδησή του ,πορευόταν ΟΡΘΙΟΣ και όχι έρποντας η προσκυνώντας.Γιαυτό και ο λαός τον δικαίωσε επανεκλέγοντάς τον Βουλευτή το 2019.

Η Ο.Τελιγιορίδου πίστευε στον Άκη Τσοχατζόπουλο που καταδικάστηκε και φυλακίστηκε

β) όσον αφορά το Μακεδονικό. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα να μην προχωρήσουν και να μην ψηφίσουν την απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών.Τους είπαμε έγκαιρα και επανειλημμένα πως δημιουργεί τετελεσμένα και  δίκαιο και μετά θα είναι αδύνατον να αλλάξει.Έτσι σήμερα ακόμη και οι Βούλγαροι δεν τους αναγνωρίζουν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.Εμείς όμως στην μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη της Ν.Δ πιστεύουμε πως στην δημοκρατία το κράτος και η πολιτεία έχουν συνέχεια, γι’αυτό και παρά τα αντίθετα συναισθήματά μας, οι Βόρειοι γείτονές μας αναγνωρίζονται πλέον από εμάς ως Βόρεια Μακεδονία. Και αυτή την παραδοχή πρέπει να την εκμεταλλευτούμε για το αμοιβαίο όφελος των λαών μας. Χωρίς να απεμπολούμε την  παρακολούθηση για την πιστή  εφαρμογή των όποιων θετικών υπογραφέντων στη συμφωνία.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 


Spread the love