//Θεσσαλονίκη: Χαμός σε συναυλία με Γιάννη Πάριο – Χορός χωρίς μέτρα παρά το lockdown

Θεσσαλονίκη: Χαμός σε συναυλία με Γιάννη Πάριο – Χορός χωρίς μέτρα παρά το lockdown

Spread the love

Ασυγκράτητο αποδείχθηκε το κοινό στο τέλος της συναυλίας του Γιάννη Πάριου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται σε καθεστώς μίνι lockdown.

Όπως φαίνεται σε βίντεο όλοι στο θέατρο σηκώθηκαν όρθιοι, με δεκάδες άτομα να χορεύουν μπροστά από την σκηνή, όταν ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα.

Τα μέτρα πήγαν περίπατο και ο κόσμος πιάστηκε χέρι – χέρι, με τις αποστάσεις να εκμηδενίζονται. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, πριν αρχίσει να νησιώτικα έκανε έκκληση στον κόσμο να καθίσει στις θέσεις του, αλλά από ένα σημείο και το κοινό ήταν ασυγκράτητο.

Εξαιτίας της κατάστασης που διαμορφώθηκε η συναυλία ολοκληρώθηκε πρόωρα. Ο ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Συμβολική διαμαρτυρία από djs

Την ίδια ώρα συμβολική διαμαρτυρία έξω από το Θέατρο Γης, την ώρα της συναυλίας πραγματοποίησαν δεκάδες djs το βράδυ του Σαββάτου, αντιδρώντας στα νέα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού.

Σε μία συμβολική κίνηση, κρέμασαν τα ακουστικά τους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το mini lockdown στη Θεσσαλονίκη, που όπως λένε, τους καθιστά και πάλι προσωρινά άνεργους.

 

Πηγή ethnos.gr & makthes.gr


Spread the love