//Θεσσαλονίκη: Νεκρή 34χρονη δημοτική υπάλληλος που έπεσε από μπαλκόνι

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 34χρονη δημοτική υπάλληλος που έπεσε από μπαλκόνι

Spread the love

Εργαζόταν ως συμβασιούχος υπάλληλος σε πρόγραμμα στέγασης μεταναστών – Έπεσε κάτω από άγνωστος συνθήκες στο κενό ενώ πραγματοποιούσε αυτοψία

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο πέφτοντας από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας μια 34χρονη γυναίκα ερευνά η Αστυνομία . Η θανατηφόρα πτώση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στην οδό Κρήτης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος «η γυναίκα εργαζόταν με σύμβαση έργου στο πρόγραμμα REACT- που αφορά στη στέγαση και φιλοξενία μεταναστών, αιτούντων πολιτικό άσυλο – με καθήκοντα επιμελήτριας διαμερισμάτων. Το πρωί βρέθηκε στην οδό Κρήτης για αυτοψία σε άδειο διαμέρισμα το οποίο θα μισθωνόταν» . Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, «όταν συνάδελφός της που έκανε παρόμοιο έλεγχο σε διαμέρισμα στην ίδια οδό, δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της, την αναζήτησε και την βρήκε νεκρή στην αυλή της πολυκατοικίας».Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το ΑΤ Χαριλάου-Ανάληψης.

thessaloniki-nekri-ypallilos-mpalkoni__3_
thessaloniki-nekri-ypallilos-mpalkoni__1_
thessaloniki-nekri-ypallilos-mpalkoni__2_

Spread the love