//Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 8, αναζητούνται δύο για τη δολοφονία του Άλκη – Χειροπέδες και σε πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 8, αναζητούνται δύο για τη δολοφονία του Άλκη – Χειροπέδες και σε πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ

Spread the love

Μετά και τις χθεσινές συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ήρθε η ώρα για τον 23χρονο Αλβανό να περάσει σήμερα την πόρτα του ανακριτή. Οι συλλήψεις ανέρχονται συνολικά στις 8 ενώ αναζητούνται ακόμη δυο άτομα, ένα στην Αθήνα και τον Αλβανό ο οποίος διάφυγε στη χώρα του.

 

Και ενώ ο πρώτος κατηγορούμενος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη επικρατεί νεκρική σιγή. Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι ερμητικά κλειστά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένειά του έχει φύγει από το σπίτι φοβούμενοι συνέπειες από την αποτρόπαια πράξη του 23χρονου. Όπως είπαν γείτονες στο protothema.gr από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εμπλοκή του 23χρονου στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και ακολούθησε η σύλληψή του κανείς τους δεν έχει δει στην γειτονιά μέλη της οικογένειά του.

 

Ο Αλέξης Κούγιας, ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη και των άλλων δύο φίλων του που τραυματίστηκαν την ημέρα της επίθεσης από τους χούλιγκαν θα ζητήσει η δίκη για την υπόθεση του Άλκη να διεξαχθεί σε άλλη πόλη της Ελλάδας και όχι στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτό προκειμένου να μην υπάρχει φόβος και επηρεασμός από όσους κληθούν να αποφασίσουν κατά των δραστών.

 

Οι γονείς είναι αποφασισμένοι να έρθουν στο δικαστήριο την Τρίτη όπως και οι γονείς των άλλων δύο παιδιών που τραυματίστηκαν. Είναι φοβισμένοι για την έκβαση της υπόθεσης αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένοι μέχρι να δουν τους δολοφόνους να καταδικάζονται.

 

Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο ένας από τους συλληφθέντες

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός, Γ.Κ. του δεύτερου αυτοκινήτου, το οποίο συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση. Ο Γ.Κ είναι πρώην ποδοσφαιριστής στην οπαδική ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος στη ΘΥΡΑ 4.

Μάλιστα o Γ.Κ είναι φίλος στο Facebooκ με τον 20χρονο Αλβανό ο οποίος έχει διαφύγει στη χώρα του και καταζητείται. Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δύο ακόμη ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου και συγκλόνισε το πανελλήνιο συνεχίζονται.

 

Σεσημασμένοι οι τέσσερις
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Μακεδονία, από τους 8 συλληφθέντες οι 3 είναι Έλληνες (21, 22 και 23 ετών) και ένας είναι Αλβανός (20 ετών). Οι τέσσερις είναι νεαροί, σεσημασμένοι για επεισόδια οπαδικής βίας. Βάσει πηγών από την αστυνομία οι τέσσερις από τους έξι συλληφθέντες είχαν ηγετικό ρόλο στην επίθεση αλλά και στη Θύρα 4, στο σύνδεσμο που ήταν μέλη όπως και ο 23χρονος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η ΕΛΑΣ, όλοι τους ήταν παρόντες στη φονική επίθεση. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως στην επίθεση πήραν μέρος περίπου 12 άτομα τα οποία πήγαν στο σημείο με τέσσερα ΙΧ.

 

Πηγή protothema.gr


Spread the love