//Θλίψη στο Άργος Ορεστικό: «Έφυγε» ο αγαπημένος και «θρυλικός» Τάκας

Θλίψη στο Άργος Ορεστικό: «Έφυγε» ο αγαπημένος και «θρυλικός» Τάκας

Spread the love

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει στην πόλη του Άργους Ορεστικού και όχι μόνο, η αναγγελία της εκδημίας του πολυαγαπημένου και «θρυλικού» καντινιέρη Ιωάννη Τάκα.

Σε ηλικία 75 ετών «έφυγε» σήμερα από τη ζωή ο άνθρωπος που επί σειρά ετών σημάδεψε με την παρουσία του τη ζωή της πόλης του Άργους Ορεστικού, με την θρυλική του καντίνα. Είναι βέβαιο πως τουλάχιστον οι ηλικίας 35 και άνω, τον θυμούνται στα σχολεία της πόλης να βρίσκεται στα διαλείμματα με την καντίνα του, καθώς τότε δεν υπήρχαν κυλικεία. Σχεδόν όλα τα παιδιά, είχαν χαρτζιλίκι από το σπίτι, για να αγοράσουν ένα σάντουιτς στο σχολείο από την καντίντα του κυρ Γιάννη, μέχρι να επιστρέψουν στο σπίτι.

Ο κυρ Γιάννης εκτός από τα σχολεία «έστηνε« την καντίνα του σε διάφορα σημεία της πόλης, όπου κυρίως είχε περάσματα και τον μεγαλύτερο όγκο της βόλτας. Πάντα παρών, σε όλες τις μεγάλες γιορτές και τις εκδηλώσεις. Μέρα και νύχτα μπορούσες να τον βρεις κάπου. Κι αν τα καταστήματα εστίασης είχαν κλείσει, μετά από ξενύχτι, κάπου θα μπορούσες να βρεις την καντίνα του Τάκα και να πάρεις σάντουις και αναψυκτικό.

Ο εκλιπών τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, για τα οποία πολλές φορές χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Με πολλές γλυκές και όμορφες αναμνήσεις, τόσο από τα παιδικά μας, όσο και από τα πιο πρόσφατα χρόνια, τον αποχαιρετούμε με πολύ αγάπη! Ευχόμαστε δε στους οικείους και συγγενείς του, να έχουν την ευχή του, να βρει η ψυχή του την αιώνια ανάπαυση και τους απιδίδουμε θερμά συλλυπητήρια.

 


Spread the love