//Θρήνος στην Αργεντινή – Σε λαϊκό προσκύνημα ο Μαραντόνα – ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΙΚΟΝΑ από το Προεδρικό Μέγαρο

Θρήνος στην Αργεντινή – Σε λαϊκό προσκύνημα ο Μαραντόνα – ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΙΚΟΝΑ από το Προεδρικό Μέγαρο

Spread the love

Συρροή κόσμου για να προσκυνήσουν τη σορό του θρύλου του ποδοσφαίρου – Ανατριχιαστικές εικόνες στους δρόμους του Μπουένος Άιρες με φιλάθλους που θρηνούν αγκαλιασμένοι – Επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και οπαδών που ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής

Όχι μόνο ολόκληρη η Αργεντινή, αλλά ολόκληρος ο πλανήτης αποχαιρετά σήμερα τον θρύλο του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο «Ντιεγκίτο» αφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών και μετά από αρκετές περιπέτειες που είχε με την υγεία του. Η σορός του Μαραντόνα εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα, με τον κόσμο να συρρέει για να πει το τελευταίο «αντίο» σε έναν άνθρωπο που απέδειξε με τον πιο τρανό τρόπο, γιατί το ποδόσφαιρο θεωρείται το πιο λαοφιλές άθλημα του κόσμου.

Οι εικόνες στους δρόμους του Μπουένος Άιρες και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου βρίσκεται η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα είναι πραγματικά ανατριχιαστικές.

Χιλιάδες κόσμος συρρέει για να τιμήσει τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος κατάφερε να ενώσει και άσπονδους «εχθρούς».

Με δάκρυα στα μάτια πολλοί από τους οπαδούς θρηνούν αγκαλιασμένοι, κάποιοι χειροκροτούν σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του «Θεού», ενώ οι περισσότεροι φοράνε μπλούζα της Αργεντινής και αφήνουν ένα λουλούδι δίπλα στη σορό του.

Οι συγκεντρωμένοι μπορούν να μπουν στο σημείο όπου βρίσκεται η σορός του Μαραντόνα μέσω συγκεκριμένων σημείων. Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να εισέλθουν από διάφορες πλευρές του φράχτη με αποτέλεσμα να σπρώχνει ο ένας τον άλλο και να συνωστίζονται, προκαλώντας την επέμβαση της αστυνομίας.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μαραντόνα – Δείτε live εικόνα από την Casa Rosada


Spread the love