//Το ευχαριστώ από την ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ: Η εθελοντική αιμοδοσία είναι η έμπρακτη απόδειξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Το ευχαριστώ από την ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ: Η εθελοντική αιμοδοσία είναι η έμπρακτη απόδειξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Spread the love

H Εθελοντική ομάδα ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ με το όνομα «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές και νέους αιμοδότες  που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε την Πέμπτη  11 Ιουνίου 2020, στο Κ.Α.Π.Η  Άργους Ορεστικού.
Επίσης ευχαριστεί:

α) τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την παραχώρηση του χώρου του Κ.Α.Π.Η   Άργους Ορεστικού προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία.

β) το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς που διενήργησε την αιμοδοσία και ιδιαιτέρως τον κύριο Σταμούλη Ηλία (βιοπαθολόγο) και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας κυρίες Σιώμου Νίκη και  Γιαννακοπούλου Πόπη.

Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε αυτούς που προσήλθαν και είχαν την καλή πρόθεση να προσφέρουν αίμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν.

Όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή για να δώσουν αίμα και επιθυμούν (να δώσουν) μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καστοριάς, καθημερινά και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» με Αριθμό Μητρώου Συλλόγου Ομάδας 15075.

Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, είναι η έμπρακτη απόδειξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ και αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ! (2ο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου)

ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανταποκρίθηκαν οι Αργείτες στο κάλεσμα και έδωσαν ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ με το αίμα τους – ΦΩΤΟ


Spread the love