//Το Λύκειο Μεσοποταμίας ανακοίνωσε θετικό κρούσμα σε μαθητή μετά από Rapid Test

Το Λύκειο Μεσοποταμίας ανακοίνωσε θετικό κρούσμα σε μαθητή μετά από Rapid Test

Spread the love

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά, σας ανακοινώνουμε ότι στο σχολείο μας κοινοποιήθηκε σήμερα θετικό αποτέλεσμα ενός rapid test σε μαθητή μας.

Το σχολείο έκανε αμέσως το αποτέλεσμα γνωστό στην Διευθύντρια ΔΔΕ κ. Βασιλειάδου καθώς και στην υπεύθυνη της περιφερειακής ενότητας κ.Κομνιανού. Κατόπιν, συμπληρώθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα και ακολουθήθηκε το ανάλογο πρωτόκολλο. Εκδόθηκε απόφαση της παραμονής των παιδιών του τμήματος Γ2 καθώς και των τμημάτων κατεύθυνσης Θετικών Σπουδών και Οικονομίας, στο σπίτι τους μέχρι τις 9 Νοεμβρίου.

Τα παιδιά αυτά θα αρχίσουν τηλεκπαίδευση με τους καθηγητές του σχολείου, σύμφωνα με το τρέχον ωρολόγιο πρόγραμμα. Τα υπόλοιπα παιδιά θα έλθουν κανονικά στο σχολείο. Είναι λογικό τώρα να ενισχύσουμε τα μέτρα προστασίας. Μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά, καλό πλύσιμο χεριών. Καλώ γονείς και μαθητές να καταβάλουν κάθε προσπάθεια να να το ξεπεράσουμε όλοι μαζί. Τέτοιες στιγμές χρειαζόμαστε αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια και κατανόηση. Ειδικά οι γονείς θα πρέπει από εδώ και πέρα να συνεργαστούν με το σχολείο, να αναφέρουν κάθε σύμπτωμα που παρουσιάζει το παιδί, και να το παροτρύνουν στην πιστή τήρηση των μέτρων. Ήλθε η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε το σχολείο της προσπάθειας και σαν τέτοιο σχολείο θα συνεργαστούμε και θα τα καταφέρουμε.

Λύκειο Μεσοποταμίας Καστοριά


Spread the love