//Το πρόγραμμα του «3ου Τουρνουά Μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά

Το πρόγραμμα του «3ου Τουρνουά Μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης» στην Καστοριά

Spread the love

Ο Α.Σ. Καστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πραγματοποίηση του 3ου Τουρνουά μπάσκετ «Δημήτρης Διαμαντίδης» στην πόλη της Καστοριάς.

Είναι ένα καθιερωμένο και με μεγάλη απήχηση Τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν διάφορες ισχυρές ομάδες παίδων από όλη την Ελλάδα, και που δυστυχώς τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω της πανδημίας.

Έτσι ο σύλλογός μας, κατάφερε φέτος να προσελκύσει αξιόλογες ομάδες μπάσκετ παιδικών τμημάτων. Το τριήμερο 2,3 & 4 Σεπτεμβρίου 2022 θα φιλοξενηθούν στην πόλη της Καστοριάς οι εξής ομάδες μπάσκετ παίδων: Δέκα Θεσσαλονίκης, Άρης Θεσσαλονίκης, Κεραυνός Λάρισας, Ζαφειράκης Νάουσας, Βίκος-Σπάρτακος Ιωαννίνων, Ηρακλής Κοζάνης και φυσικά ο Α.Σ. Καστοριάς.

Είναι μια γιορτή για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν και που οι αθλητές περιμένουν με μεγάλη χαρά ώστε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να διασκεδάσουν μέσα από την συμμετοχή τους στους αγώνες! Παράλληλα οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμάσουν τις ομάδες τους ενόψει των πρωταθλημάτων που θα ξεκινήσουν σύντομα.

Ο Α.Σ. Καστοριάς ως διοργανωτής του Τουρνουά έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε και αυτή η διοργάνωση να έχει την απαιτούμενη επιτυχία. Στόχος είναι η υποδειγματική φιλοξενία των ομάδων στην πόλη μας, και η πραγματοποίηση ωραίων παιχνιδιών που θα απολαύσουν οι αθλητές αλλά και οι φίλαθλοι που θα τους παρακολουθήσουν από κοντά!

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να παραβρεθεί στο γήπεδο και να δει από κοντά την προσπάθεια των παιδιών που θα αγωνιστούν.

Συνδιοργανωτές του Τουρνουά είναι η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς, χορηγός της διοργάνωσης το ξενοδοχείο Europa και τους ευχαριστούμε θερμά!

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

16:30 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΔΕΚΑ

18:30 ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

09:30 ΔΕΚΑ – ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

11:30 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

17:00 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

19:00 ΔΕΚΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

09:30 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

11:30 ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΒΙΚΟΣ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

17:00 ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

19:00 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΒΙΚΟΣ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Καστοριάς.


Spread the love