//Τούρκος Αντιπτέραρχος ε.α: «Η ελληνική Π.Α. μπορεί να βομβαρδίσει την Άγκυρα» – ΒΙΝΤΕΟ

Τούρκος Αντιπτέραρχος ε.α: «Η ελληνική Π.Α. μπορεί να βομβαρδίσει την Άγκυρα» – ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

«Σήμερα η Π.Α. της Ελλάδας διαθέτει απίστευτες ικανότητες επίθεσης» τόνισε ο Ερντογάν Καρακούς

Να μην υποτιμάει η Άγκυρα τις δυνατότητες της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, επεσήμανε Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α. Ερντογάν Καρακούς, με τις δηλώσεις του να γίνονται viral στα τουρκικά social media.

Στη διάρκεια παρέμβασής του, σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα την κρίση στην ανατολική Μεσόγειο, ο απόστρατος αξιωματικός της τουρκικής Π.Α. δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μην παίρνετε καθόλου ελαφρά την Ελλάδα. Για πιο λόγο ξέρετε; Το 1974 η Π.Α. της Ελλάδας ήταν ασύγκριτα πιο αδύναμη σε σχέση με αυτήν της Τουρκίας. Αλλά μετά το 1974 το σώμα στο οποίο επένδυσε τα περισσότερα ήταν η Π.Α. Και σήμερα η Π.Α. της Ελλάδας διαθέτει απίστευτες ικανότητες επίθεσης. Δείτε το. Επαναλαμβάνω: Διαθέτει ικανότητα να κάνει επίθεση στην Τουρκία και μην το υποτιμάτε καθόλου αυτό». Ο ίδιος τόνισε το αξιόμαχο της ελληνικής Π.Α. με ακτίνα δράσης που μπορεί να φτάσει βαθιά στην τουρκική ενδοχώρα έως την Άγκυρα και τη Σεβάστεια.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο βίντεο:

Την ίδια θέση διατύπωσε εκ νέου ο Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α. και με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Η Ελλάδα δεν είναι η παλιά Ελλάδα. Η αεροπορική της δύναμη είναι ισχυρή. Τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη μπορούν να έρθουν στην Άγκυρα και να χτυπήσουν τις εγκαταστάσεις της αμυντικής βιομηχανίας μας» σχολίασε με νόημα.


Spread the love