//Τραγικός επίλογος – ‘Εφυγε από τη ζωή και η σύζυγος του Μπάμπη Ανανιάδη, Χρυσάνθη

Τραγικός επίλογος – ‘Εφυγε από τη ζωή και η σύζυγος του Μπάμπη Ανανιάδη, Χρυσάνθη

Spread the love

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο αφού μόνο για τρεις μέρες κατάφερε να τους χωρίσει τον αγαπημένο μας Μπάμπη από την σύζυγο του Χρυσάνθη, που έφυγε και αυτή από τη ζωή, βυθίζοντας σε απαίραντη θλίψη το Άργος Ορεστικό, το οποίο είναι συγκλονισμένο από το θλιβερό γεγονός.

Με αυτόν τον τραγικό επίλογο, έκλεισε η ζωή για τον προσφιλή μας Μπάμπη Ανανιάδη, ο οποίος έφυγε από κοντά μας στις 17 Ιανουαρίου, για να τον ακολουθήσει στην άλλη ζωή, τρείς μέρες μετά και η αγαπημένη του σύζυγος Χρυσάνθη Μουχτσή, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 70 της χρόνια, νικημένη από τον κορωνοϊό.

Ότι και να πούμε για αυτούς τους δύο αγαπημένους μας συμπολίτες θα είναι λίγο και φτωχό, μετά κι όλας αυτό το δύσκολο ”παιχνίδι΄΄ που επιφύλαξε η μοίρα. Η αγάπη τους μεγάλη και ούτε ο θάνατος στάθηκε ικανός να τους κρατήσει μακρυά τον έναν από τον άλλο!

Με συντετριμμένη καρδιά, ευχόμαστε καλό παράδεισο και στην Χρυσάνθη και κάθε δύναμη ψυχής στους οικείους και συγγενείς!

Η κηδεία της πολυαγαπημένης μας Χρυσάνθης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 4.30μ.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άγους Ορεστικού, σύμφωνα με τα μέτρα των υγειονομικών πρωτοκόλλων.


Spread the love