//Τροχαίο με έναν νεκρό και 9 τραυματίες μετά από καταδίωξη στην Εγνατία με κατεύθυνση προς Καστοριά

Τροχαίο με έναν νεκρό και 9 τραυματίες μετά από καταδίωξη στην Εγνατία με κατεύθυνση προς Καστοριά

Spread the love

Ένας νεκρός ένας βαριά τραυματισμένος και άλλοι οκτώ ελαφριά είναι ο απολογισμός της καταδίωξης ΙΧ αυτοκινήτου, τύπου τζιπ από την αστυνομία επί της Εγνατίας οδού από Πολύμυλο Κοζάνης προς Καστοριά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που κινούνταν επί της Εγνατίας οδού, με κατεύθυνση από Βέροια προς Κοζάνη, δε σταμάτησε γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα στον έλεγχο της αστυνομίας, που γινόταν στα διόδια του Πολυμύλου και ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση την Καστοριά.

Στον κόμβο της Εγνατίας οδού με τον κάθετο άξονα Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός από τους 11 επιβαίνοντες, που ήταν πρόσφυγες και μετανάστες και το σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου. Ελαφρά τραυματίστηκαν άλλοι οκτώ, ανάμεσά τους και ο οδηγός ενώ ένας άλλος από τους επιβαίνοντες εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι διέφυγε τη σύλληψη.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομεία των Γρεβενών και της Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρόσφυγες και μετανάστες είχαν κατεύθυνση τα Ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή της Καστοριάς.

ΕΡΤ Κοζάνης – Σύνταξη Μάκης Νασιάδης


Spread the love