//Τροχαίο στο Βίτσι: Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε χαράδρα

Τροχαίο στο Βίτσι: Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε χαράδρα

Spread the love

Τραγικό επίλογο είχε το τροχαίο που σημαιώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, σε ορεινό δρόμο στο Βίτσι, καθώς αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα ο οδηγός του να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληρφορίες του ditikostipos.gr χθες αργά το βράδυ, αυτοκίνητο έφυγε από της πορεία του, από αγροτικό χωματόδρομο, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων. Στο σημείο μετέβει δύναμη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπου μετά από πολύωρες προσπάθειες ο οδηγός απεγκλωβίστηκε και ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, στο σημείο επικρατούσε πυκνή ομίχλη, γεγονός που αφενός μπορεί να ευθύνεται για την πρόκληση του θανατηφόρου τροχαίου, αφετέρου δυσχέραινε το έργο του απεγκλωβισμού.

Για την όλη επιχείρηση απαιτήθηκε δύναμη της πυροσβεστικής με 3 οχήματα και 5 άντρες, ενώ το έργο συντόνισε ο διοικητής του Πυροσβεστικού Τμήματος Καστοριάς. Να σημειωθεί πως η περιοχή, όπου έπεσε το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του, ήταν εξαιρετικά δύσκολο και με ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 


Spread the love