//ΒΙΝΤΕΟ: Μήνυμα του δημάρχου Άργους Ορεστικού για την σοβαρότητα της απογραφής

ΒΙΝΤΕΟ: Μήνυμα του δημάρχου Άργους Ορεστικού για την σοβαρότητα της απογραφής

Spread the love

Βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέβασε ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, με το οποίο απευθύνει μήνυμα προς τους κατοίκους για την σοβαρότητα της απογραφής πληθυσμού, εξηγώντας το πόσο σημαντικό είναι να απογραφούν οι κάτοικοι στον δήμο.

Αναφέρει ο κ. Κεπαπτσόγλου:

Αγαπητοί συνδημότες μου,

αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της απογραφής του πληθυσμού της Ελλάδας και φυσικά της περιοχής μας. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την απογραφή να μην λείψει κανείς.

Πρέπει να συμμετέχουμε όλοι, για το μέλλον μας και κυρίως των παιδιών μας, αφού το αποτέλεσμά της θα μας ακολουθεί για τα επόμενα 10 χρόνια. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το όριο των 10.000 κατοίκων για να συνεχίσει ο Δήμος μας να είναι δυνατός στις διεκδικήσεις του, για να δικαιούμαστε ισχυρές χρηματοδοτήσεις από την Ελλάδα και την Ευρώπη, για να παραμείνει τελικά ο τόπος μας ζωντανός.

Σας καλώ να αφιερώσετε τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται είτε κάνοντας αυτοαπογραφή μέσω Διαδικτύου, είτε απαντώντας στους απογραφείς που θα σας επισκεφθούν τις επόμενες μέρες.

Σε αυτή την απογραφή δεν περισσεύει κανείς!


Spread the love