//Ξεκίνησε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας στον Δήμο Γρεβενών σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα

Ξεκίνησε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας στον Δήμο Γρεβενών σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα

Spread the love

Ξεκίνησε από τις 11 το πρωί της Πέμπτης η συλλογή προϊόντων και αγαθών με στόχο να σταλούν στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας που συνεχίζουν να δοκιμάζονται μετά το καταστροφικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα “Ιανός”.

Ειδικότερα, η νεοσύστατη Εθελοντική Ομάδα Γρεβενών σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φαρδυκάμπου και Μακεδονομάχων και σύμφωνα με τον προγραμματισμό η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής.

Όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τα εξής: εμφιαλωμένα νερά, μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδι, καφέ, πελτέδες, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. Επίσης, πέρα από τα τρόφιμα, γίνεται γνωστό ότι οι πληγέντες κάτοικοι στη Θεσσαλία χρειάζονται επειγόντως είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα 24 Σεπτεμβρίου (19:00-21:00) και αύριο 25 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 19:00 έως τις 21:00. Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19.

 


Spread the love