//ΥΠΕΡ Χριστούγεννα στα Super Market ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ – Φέτος 20 τυχεροί κερδίζουν 10.000 ευρώ

ΥΠΕΡ Χριστούγεννα στα Super Market ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ – Φέτος 20 τυχεροί κερδίζουν 10.000 ευρώ

Spread the love

Και φέτος τα Χριστούγεννα τα Super Market ΥΠΕΡ Γρηγοριάδη, πρωταγωνιστούν στον νομό Καστοριάς, με τεράστιες προσφορές αλλά και με τον Άγιο Βασίλη που έρχεται νωρίτερα και ΧΑΡΙΖΕΙ 10.000 ευρώ σε 20 υπερ-τυχερούς!

Επισκεφθείτε τα Super Market ΥΠΕΡ Γρηγοριάδη, βρείτε τα προϊόντα με τα αστέρια, παραλάβετε από τα ταμεία τα κουπόνια σας, συμπληρώστε τα και μπείτε στην κλήρωση για να είστε ένας από τους 20 Υπερ-τυχερούς που ο καθένας θα κερδίσει 500 ευρώ, αφού φέτος τα καταστήματα μοιράζουν συνολικά το ποσό των 10.000 ευρώ!

Η αλυσίδα καταστημάτων Super Market ΥΠΕΡ Γρηγοριάδη, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες της εποχής, αυτήν την ιδιαίτερη χρονιά, έρχεται και στέκεται στο πλευρό των καταναλωτών και των πελατών της, με μεγάλες προσφορές και ενέργειες, για πλούσιες γιορτές που αξίζουν στον καθένα!

Επίσης τα Super Market  ΥΠΕΡ συμμετέχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για απόρους, για αυτό σε κάθε κατάστημα θα βρείτε καλάθι αλληλεγγυής, όπου μπορείτε να αφήσετε ότι προϊόντα επιθυμείτε,

Τα Super Market ΥΠΕΡ Γρηγοριάδη όμως δεν σταματούν εκεί… 

Σε οποιοδήποτε κατάστημα ΥΠΕΡ Γρηγοριάδη θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ψωμιού και γλυκών με την σφραγίδα ΑΡΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ. Ιδίως τις ημέρες αυτές θα βρείτε σε αφθονία και σε ασυναγώνιστες τιμές τα γλυκά των ημερών, δηλαδή τα παραδοσιακά μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Η ποικιλία είναι μεγάλη αλλά αξίζει να προμηθευτείτε και την Βασιλόπιτα σας για το 2021!

Ακόμα μπορείτε να γεμίσετε το σπιτικό σας και να στολίσετε το τραπέζι σας, με πλούσια εδέσματα, κρέατα και αλλαντικά, τοπικής παραγωγής και επεξεργασίας, με την φροντίδα και την υπευθυνότητα με τα οποία διακρίνονται ”Οι Φάρμες του Χωριού μας”

Όπως μπορείτε να δείτε και στο φυλλάδιο που ακολουθεί, μπορείτε να προμηθευτείτε μεγάλη ποικιλία με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για την εποχή!

Τα Super Market ΥΠΕΡ Γρηγοριάδη, σας ευχαριστούν θερμά για την αγάπη και την προτίμηση τόσων ετών που βρίσκονται δίπλα σας και σας ευχόνται ολόθερμα Καλές Γιορτές και Καλή χρονιά!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Spread the love