//Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Εργασίες μετατροπής του κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Σερβίων σε κτίριο του Αστυνομικού τμήματος Σερβίων»

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Εργασίες μετατροπής του κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Σερβίων σε κτίριο του Αστυνομικού τμήματος Σερβίων»

Spread the love

Τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Εργασίες μετατροπής του κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Σερβίων σε κτίριο του Αστυνομικού τμήματος Σερβίων», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, σήμερα Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Αντικείμενο του παρόντος έργου, είναι η εκτέλεση εργασιών μετατροπής του υφιστάμενου κτιρίου σε ένα πλήρες και λειτουργικό, βάσει των σχετικών προδιαγραφών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικού Τμήματος. Περιλαμβάνονται εργασίες διαμόρφωσης χώρων προσωρινής κράτησης, γραφείου υπαλλήλου και χώρων υγιεινής στο ισόγειο του κτιρίου, στεγανοποίηση του δώματος και αντικατάσταση γυψοσανίδων οροφής καθώς επίσης και εργασίες εσωτερικών και εξωτερικών χρωματισμών σε όλο το κτίριο.

Ο συμβατικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 178.227,68 € (με Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) 2012-2016 (Τοπικός Πόρος).

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στέκεται αρωγός στις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνδράμοντας τα μέγιστα, στο δύσκολο και σπουδαίο καθημερινό αγώνα για την ασφάλεια και την τάξη στην περιοχή.


Spread the love