//Άργος Ορεστικό: Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του κολυμβητήριου – ΦΩΤΟ

Άργος Ορεστικό: Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του κολυμβητήριου – ΦΩΤΟ

Spread the love

Εδώ και καιρό έχουν αρχίσει και συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του δημοτικού κολυμβητήριου στο Άργος Ορεστικό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του ditikostipos.gr αλλά και κάνοντας μια επίσκεψη στην περιοχή, διαπιστώνετε ότι οι εργασίες βρίσκονται στο σημείο για την κατασκευή της πισίνας. Το πολύ αναμενόμενο και πολυσυζητημένο έργο που θα δώσει ώθηση στην πόλη του Άργους Ορεστικού και που αποτελεί μια από τις μεγάλες επιτυχίες του δημάρχου Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο εντός της χρονιάς.

------- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -------

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για το πρώτο πράσινο κολυμβητήριο, το οποίος θα έχει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος λειτουργίας και θα αποτελέσει πόλο έλξης για τον αθλητισμό, αφού θα μπορεί να φιλοξενήσει και μεγάλες διοργανώσεις του υγρού στίβου.

------- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -------


Μάλιστα λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής του, έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεις από διάφορους φορείς, προκειμένου να ακολουθηθεί η ίδια μέθοδος στο μέλλον και σε άλλες παρόμοιες κατασκευές που σήμερα έχουν πολύ υψηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης

 


Spread the love