//Χτυπά τα ορεινά του δήμου Άργους Ορεστικού η κακοκαιρία «Διομίδης» – Που το έστρωσε για τα καλά – ΦΩΤΟ

Χτυπά τα ορεινά του δήμου Άργους Ορεστικού η κακοκαιρία «Διομίδης» – Που το έστρωσε για τα καλά – ΦΩΤΟ

Spread the love

Εδώ και αρκετή η ώρα η κακοκαιρία «Διομίδης» όπως ονομάστηκε, έχει αρχίσει να «χτυπά» με δυνατές χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της Καστοριάς, ανάμεσα στις οποίες και τα ορεινά μέρη του δήμου Άργους Ορεστικού, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για χιονοπτώσεις ακόμα και στα χαμηλά υψόμετρα, χωρίς ωστόσο μέχρι αυτήν την ώρα (10.00 το βράδυ) να εμφανιστούν χιόνια μέσα σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό.

Μέχρι στιγμής, όπως μεταφέρουν στον ditikostipos.gr πυκνές χιονοπτώσεις σημειώνονται σε όλες τις ορεινές κοινότητες του δήμου Άργους Ορεσιτκού. Μάλιστα το έχει στρώσει για τα καλά στην κοινότητα των Σπηλαίων, ενώ από την κοινότητα Νοστίμου και επάνω προς Καστανόφυτο και λοιπά χωριά (Ανθηρό, Ζευγοστόσιο, Πετροπουλάκι, Βράχος κτλ), τα πάντα έχουν καλυφθεί με χιόνι.

Επί τόπου βρίσκεται ο Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού Σωτήρης Μπουτσιάδης, προκειμένου να γίνεται συνεχής εκτίμηση της κατάστασης και να επέμβουν αμέσως όπου χρειαστεί τα αποχιονιστικά συνεργεία του δήμου, τα οποία από νωρίς βρίσκονται σε εγρήγορση.

Δείτε φωτογραφίες από τα Σπήλαια και από το οδικό δίκτου από Νόστιμο και μετά


Spread the love