//Εισαγγελέας στις ΜΚΟ των αρκούδων

Εισαγγελέας στις ΜΚΟ των αρκούδων

Spread the love

Σύμφωνα με πληροφορίες, εισαγγελική παραγγελία έχει σταλεί στα γραφεία των δύο ΜΚΟ που ασχολούνται με τις αρκούδες και μετά από αυτή την εξέλιξη, φαίνεται πως «σφίξανε τα γάλατα» για τους «ειδικούς» της αρκούδας μετά από το ενδιαφέρον του εισαγγελέα του γειτονικού νομού.

Οι…κακές γλώσσες μάλιστα θέλουν τον μεγεθυντικό φακό της δικαιοσύνης να εστιάζει λίγο περισσότερο, στην ΜΚΟ που αυτό το διάστημα ολοκληρώνει ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα επιχορήγησης εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό που επίσης ακούμε είναι ότι οι σχέσεις δασαρχείου Φλώρινας και ΜΚΟ είναι στο κόκκινο.

Με αυτά και μ’ αυτά, ακούστηκε ότι οι άνθρωποι που θορυβήθηκαν από όλα όσα γίνονται τελευταία, αποφάσισαν να απευθυνθούν για υποστήριξη στον ΟΦΥΠΕΚΑ λες και η δικαιοσύνη μπορεί να επηρεαστεί από οποιονδήποτε ΟΦΥΠΕΚΑ.

Πριν λίγα λεπτά σήμερα αργά το απόγευμα σήμερα Τετάρτη, πληροφορηθήκαμε ότι οι ΜΚΟ ετοιμάζουν ταξίδι στην πρωτεύουσα για επαφές στα υπουργεία…Τι να θέλουν άραγε;

 

Αλήθεια, την ίδια ώρα που στη Φλώρινα φαίνεται να έχουν πάρει αποφάσεις, οι αρμόδιοι του δασαρχείου Καστοριάς και γενικά οι αρμόδιοι, παρακολουθούν το…VAR?

Αναμένουμε το επόμενο διάστημα για να δούμε εάν επαληθεύονται όλες αυτές οι πληροφορίες.

 

Πηγή oladeka.com


Spread the love