//Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας

Spread the love

O Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Σπυρίδων Διόγκαρης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Παναγιώτη Γεωργιάδη, επισκέφθηκε σήμερα (20-02-2023) το πρωί, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος  συνεχάρη τον κ. Γενικό για την επάξια προαγωγή του και του ευχήθηκε υγεία, υπομονή, καλή δύναμη και επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του, στο τιμόνι της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επαναβεβαιώθηκαν οι εξαιρετικές σχέσεις της Τοπικής Εκκλησίας με την Ελληνική Αστυνομία, καθώς και η άριστη συνεργασία των δύο πλευρών σε ζητήματα κοινωνικής δράσης, προς όφελος της κοινωνίας.

 


Spread the love