//Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Στοίχημά μας η γρήγορη παράδοση του Κολυμβητηρίου στους δημότες» Ξεκίνησαν και προχωρούν οι εργασίες της ενεργειακής του αναβάθμισης – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Στοίχημά μας η γρήγορη παράδοση του Κολυμβητηρίου στους δημότες» Ξεκίνησαν και προχωρούν οι εργασίες της ενεργειακής του αναβάθμισης – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Την πορεία υλοποίησης του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ, το οποίο «τρέχει» ο Δήμος Κοζάνης, παρακολούθησε από κοντά το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου 2024, ο ΔήμαρχοςΓιάννηςΚοκκαλιάρης, συνοδευόμενος από τους ΑντιδημάρχουςΚώσταΒόμβα (ΤεχνικώνΈργων) και ΓιάννηΙωαννίδη (Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βιβλιοθήκης).

Ο κ.Κοκκαλιάρης τόνισε ότι η γρήγορηολοκλήρωση και παράδοση του έργου στους πολίτεςαποτελείστοίχημα της ΔημοτικήςΑρχής,υπογραμμίζοντας ότι οι πολλές και πολύχρονες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στο παρελθόν για την έναρξη εκτέλεσής του, έχουν ονοματεπώνυμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Κοζάνης δήλωσε ότι ηδημοπράτηση του έργουέρχεται από τηνπροηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο αλλάγια να φτάσουμε, όπως είπε, στην υπογραφή της σύμβασης στην παρούσα θητεία και στην τήρηση ενός κανονικού χρονοδιαγράμματος, έπρεπε να ξεπεραστούν πολλάεμπόδια και παραλείψεις.

«Το Κολυμβητήριο έλειψε από τους αθλητές μας, έλειψε από τους πολίτες μας. Στόχος μας η πόλη μας, ο Δήμος μας, να αποκτήσουν γρήγορα την κολυμβητική δομή που τους αξίζει», επεσήμανε στο τέλος ο κ. Κοκκαλιάρης.

Υπενθυμίζεται ότι το κομβικό αυτό έργομε προϋπολογισμό μελέτης 2.490.000€, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο με συγχρηματοδότηση από το Ε.Α.Π. 2012-2016, θα συμβάλλει στη ριζική ανάπλαση και στον απαιτούμενο εκσυγχρονισμό του Κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ, παραδίδοντας στους δημότες, με την περάτωσή του, ένα σημείο αναφοράς άθλησης και αναψυχής για μικρούς και μεγάλους.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wykvfkpfOQM


Spread the love