//«Και νέον έτος αριθμεί…» Ο Δυτικός Τύπος σας στέλνει εγκάρδιες ευχές για την νέα χρονιά!

«Και νέον έτος αριθμεί…» Ο Δυτικός Τύπος σας στέλνει εγκάρδιες ευχές για την νέα χρονιά!

Spread the love

Ένας απίστευτα δύσκολος χρόνος, το 2020 τελειώνει σήμερα τα μεσάνυχτα για να δώσει τη θέση του στο νέο χρόνο το 2021 που μαζί του γεννιούνται ελπίδες για κάτι καλύτερο από όσα ζοφερά ζείσαμε.

Η Πρωτοχρονιά βρίσκει την περιοχή της Καστοριάς, μέσα σε πένθος, μετά την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου μας κυρού Σεραφείμ. Όμως μια τέτοια χαρακτηριστική ημέρα, που σηματοδοτεί την αρχή του νέου χρόνου, συνάμα με τον εορτασμό της περιτομής του Χριστού και την μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου, επιθυμούμε να σας ευχηθούμε, χρησιμοποιώντας τα υπέροχα λόγια από τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της Σμύρνης, να σας στείλουμε θερμές και εγκάρδιες ευχές, για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο, μέσα από την παράδοση του Ελληνισμού και την εκ νέου εξύψηση των αξιών, που τόσο έχουν εκπέσει στην εποχή μας, χωρίς καμία χαρά και πρόοδο για τον σύγχρονο άνθρωπο!

Για τον Δυτικό Τύπο (ditikostipos.gr) είναι μια σημαντική ημέρα καθώς συμπληρώνει ήδη 7 μήνες ζωής, με ζωηρή παρουσία στην τοπική και γενική ενημέρωση. Με αποτελέσματα που ούτε κατά διάνοια μπορούσαμε να εκτιμήσουμε και να φανταστούμε, για αυτό θερμά σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά! Ατενίζοντας το 2021 υποσχώμαστε να συνεχίσουμε την συστηματική ενημέρωση μας και με νέα εργαλεία στην διάθεση μας, για τα οποία θα μιλήσουμε άλλη στιγμή!

Για το 2021 με όλη τη θέρμη της ψυχής μας σας ευχόμαστε 

Του χρόνου μας αρχή καλή και ο Χριστός μας προσκαλεί
την κακίαν να αρνηθούμε μ΄αρετές να στολιστούμε 

Να ζούμε βίον τέλειο κατά το Ευαγγέλιο

με αγάπη με ειρήνη και με τη δικαιοσύνη.

Χρόνια πολλά και ευτυχή

με καθαρά κι αγνή ψυχή
με χαρά και με υγεία
και με Θεία ευλογία!


Spread the love