//Ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΚΑΣ ΕΜΘ Αρχιλοχίας Χρ. Μαρινέλης στο Ράδιο METROPOLIS για τις δράσεις της Ένωσης

Ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΚΑΣ ΕΜΘ Αρχιλοχίας Χρ. Μαρινέλης στο Ράδιο METROPOLIS για τις δράσεις της Ένωσης

Spread the love

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ”METROPOLIS 95.5” και στην εκπομπή «Τα Παιδιά της Πιάτσας» μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (ΕΣΠΕΕΚΑΣ) και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών Ενώσεων (ΠΟΕΣ) ΕΜΘ Αρχιλογίας Χρήστος Μαρινέλης.

Ο Αρχιλοχίας κλήθηκε να μλήσει για την ημέρα Παγκόσμια ημέρα Αιμοδοσίας, καθώς η Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς, κατάφερε μέσα από την δράση της, να συγκεντρώσει 160 φιάλες αίματος. Μπορεί ο στρατός, να έχει ως κύρια αποστολή την διαφύλαξη της ειρήνης και της χώρας, αλλά διαθέτει και κοινωνικό πρόσωπο, με μεγάλη προσφορά προς τον άνθρωπο! Ο κ. Μαρινέλης ανέλυσε το έργο της Ένωσης και τις δράσεις που αναλαμβάνει. Ακόμα ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΚΑΣ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την κατάσταση που επικρατεί στην Καστοριά μετά την πανδημία του κορωνοϊού, ο κ. Μαρινέλης τόνισε ότι η περιοχή της Καστοριάς εδώ και 60 μέρες παραμένει καθαρή και ασφαλής.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του ΕΜΘ Αρχιλοχία και προέδρου της ΕΣΠΕΕΚΑΣ στο METROPOLIS 95.5 (από το 32.57 εως 41.11) Πατώντας ΕΔΩ

ή από το παρακάτω player


Spread the love