//Τελιγιορίδου: Ψεύδεται η ΝΔ ο κ. Χαρδαλιάς δεν ήρθε ποτέ στην Καστοριά – Δεν έστειλαν ούτε ένα γιατρό

Τελιγιορίδου: Ψεύδεται η ΝΔ ο κ. Χαρδαλιάς δεν ήρθε ποτέ στην Καστοριά – Δεν έστειλαν ούτε ένα γιατρό

Spread the love

”Κεραυνούς” κατά του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρου Καράογλου και της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά, Ολυμπία Τελιγιορίδου. Ο κ. Καραόγλου είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, πως το θέμα με τον κορονοϊό στην Καστοριά έχει επιλυθεί εντελώς και πως στην περιοχή βρέθηκε ο υφυπουργός προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Η απάντηση όμως ήρθε δια στόματος Τελιγιορίδου η οποία αναφέρει:

Ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου δήλωσε: «Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε επιτόπια παρέμβαση και στην Καστοριά και στην Ξάνθη, υπό δύσκολες συνθήκες. Υπήρξαν τοπικές καραντίνες οι οποίες απέδωσαν, με αποτέλεσμα στη μεν Καστοριά να έχει λυθεί εντελώς το πρόβλημα, ενώ στην Ξάνθη αντιμετωπίζουμε μια σχετική έξαρση.»

Πότε  ήρθε ο κ. Χαρδαλιάς στην Καστοριά και έκανε επιτόπια παρέμβαση; Ρωτήστε τους Καστοριανούς αν ήρθε ποτέ και αφήστε τα παραμύθια.

Ούτε ένα γιατρό δεν έστειλε η ΝΔ στο νοσοκομείο Καστοριάς και από όλες τις περιοχές που τέθηκαν σε καραντίνα η μόνη περιοχή που ΔΕΝ επισκέφθηκε ο κ. Χαρδαλιάς ήταν η Καστοριά. Και εάν λύθηκε το πρόβλημα στην Καστοριά οφείλεται στο προσωπικό του νοσοκομείου, στην υπευθυνότητα του κόσμου της περιοχής που και το νοσοκομείο στήριξε και πρόσεξε για να σταματήσει η εξάπλωση της νόσου και όχι στα ψέματα που λένε τώρα.

 

 


Spread the love