//Το φαντασμαγορικό 7ο Fashion Gala του Παναγιώτη Ιντζίδη στο Άργος Ορεστικό – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το φαντασμαγορικό 7ο Fashion Gala του Παναγιώτη Ιντζίδη στο Άργος Ορεστικό – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Spread the love

Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε για μία ακόμη φορά το έβδομο κατά σειρά Fashion Gala του γνωστού Καστοριανού σχεδιαστή μόδας Παναγιώτη Ιντζίδη που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φόρα στο Άργος Ορεστικό την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022.

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Άργους Ορεστικού παρουσίασε τις νέες του δημιουργίες ο Καστοριανός σχεδιαστής μόδας Παναγιώτης Ιντζίδης, σε μία εκδήλωση που κέρδισε τις εντυπώσεις και τα χειροκροτήματα από το κοινό, αφού απ’ αυτήν δεν έλειπε τίποτα όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο Παναγιώτης.

Ταυτόχρονα φέτος ο γνωστός σχεδιαστής θέλησε να δώσει μία ακόμη νότα χαράς και αισιοδοξίας οδεύοντας πλέον στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, το φετινό Gala είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδο του διατέθηκαν στην Φιλόπτωχο αδελφότητα κυριών Άργους Ορεστικού.

Βέβαια ο χορός και το τραγούδι δεν έλειψαν φέτος από το Fashion Gala του Παναγιώτη και πλαισίωσαν τα κομψοτεχνήματα που παρουσιάστηκαν εξαιρετικά από τους συντελεστές του Gala.

Ιδιαίτερα όμως αξίζει να σημειωθεί πως το κοινό έμεινε έκθαμβο για άλλη μία φορά από την καθηλωτική φωνή της Σίλιας Λιώγα αλλά και από τα χορευτικά τμήματα της σχολής χορού της Αναστασίας Δεληγιάννη που συνόδευσαν το Fashion Gala.

Την παρουσίαση του Gala ανέλαβε η ραδιοφωνική παραγωγός Έλενα Νατσούλη ενώ τα υψηλής ραπτικής ρούχα που σχεδίασε ο Παναγιώτης συνοδεύτηκαν από τις μοναδικής ποιότητας γούνες της γνωστής βιοτεχνίας γουναρικών PKZ FURS S.A.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας, η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Κάλλι Κυριακίδου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Γρηγοριάδης, η Γενική Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Νάτσιου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς Χαρίλαος Ράπης, αρκετοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Άργους Ορεστικού, πλήθος φίλων του Παναγιώτη και απλός κόσμος που θέλησε να θαυμάσει τις δημιουργίες του σχεδιαστή.

Όλες τι δημιουργίες του Παναγιώτη μπορείτε να τις βρείτε στο κατάστημα του στην Καστοριά, στην οδό Μητροπόλεως 27.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε after party στο κατάστημα “La Maison the Cheeky Café-Bar” στον πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού οπού το πάρτι των συντελεστών και των φίλων του Παναγιώτη συνεχίστηκε μέχρι το πρωί.

Δείτε πατώντας εδώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρο το 7o Fashion Gala του Παναγιώτη Ινστίδη:


Spread the love