//«Τσουνάμι» αγάπης του Άργους Ορεστικού για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας – ΦΩΤΟ

«Τσουνάμι» αγάπης του Άργους Ορεστικού για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας – ΦΩΤΟ

Spread the love

Τεράστια ανταπόκριση έτυχε η πρωτοβουλία πολιτών του Άργους Ορεστικού, οι οποίοι κάλεσαν τους συμπολίτες τους να συμπαρασταθούν στους πληγέντες της Καρδίτσας, μετά την θεομηνία «Ιανός» από την οποία καταστράφηκαν οι περιουσίες τους αλλά και υποδομές της περιοχής!

Η προσπάθεια ήταν εναρμονισμένη με την συλλογική προσπάθεια της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς, για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης υπέρ των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας. Εκατοντάδες Αργείτες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μεταβούν απ΄ευθείας στο κτίριο της ΠΕ Καστοριάς, ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμα και παρέδωσαν, από το περίσσευμα της καρδιάς τους, μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία παρέδωσαν στο πρακτορείο του ΚΤΕΛ στο Άργος Ορεστικό. Από εκεί με οχήματα της ΠΕ Καστοριάς, μεταφέρθηκαν στην Καστοριά για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη βοήθεια που συγκέντρωσε η Αντιπεριφέρεια.

Εκτός από τους μεμονομένους πολίτες, συλλογικά ανταπροκρίθηκαν και παρέδωσαν σημαντική βοήθεια ο Σύλλογος Μικρασιατών Άργους Ορεστικού Η ΚΥΖΙΚΟΣ καθώς και ο Σύνδεσμος Λαγκιωτών ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Μεταξύ των ειδών που συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν για αποστολή στην Καρδίτσα, είναι τρόφιμα μακράς διαρκείας, λάδι, είδη καθαριότητας καθώς και σκεπάσματα, συντόνια και πετσέτες κ.α

Μέσα από τον Δυτικό Τύπο, επιθυμούμε να εκφράσουμε ένα τεράστιο, εκ βάθους καρδιάς, ευχαριστώ, για την εντυπωσιακή ανταπόκριση των συμπολιτών μας, στο κάλεσμα για συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας την Καρδίτσας, που δοκιμάστηκαν τόσο άσχημα, με την ευχή ποτέ και κανείς να μη ξαναζήσει παρόμοιο φαινόμενο!


Spread the love